Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال تاخیر در روند تشخیص مبتلایان به کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این بیماری در استرالیا، مقامات این کشور محدودیتهای کرونایی را در ایالت نیوساوت ولز تشدید کردند.

به گزارش برنا، به نقل از پایگاه خبری «نیوزیلند هرالد»، در ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۷۰ هزار تن در استرالیا به کرونا مبتلا شده‌اند.

 شمار مبتلایان به کرونا روز جمعه در استرالیا از مرز ۳۸ هزار و ۶۲۵ تن گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تصمیم گیری مقامات استرالیا از فردا ۸ ژانویه (۱۸ دی ماه) تا  ۲۷ ژانویه (۷بهمن ماه) تدابیر سختگیرانه ای برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در ایالت نیو ساوت ولز اعمال می شود.

بر اساس این تصمیم گیری از تجمع غیرضروری در سالن های اجتماعات و رستوانها جلوگیری به عمل می آید.

این در حالیست که محدودیتی در برگزاری مراسم عروسی و یا ادامه فعالیت مدارس بوجود نمی‌آید.

همچنین از انجام جراحی‌های غیرضروری در بیمارستانها تا اطلاع بعدی در این ایالت جلوگیری به عمل می‌آید.

در حالیکه هر روز به شمار مبتلایان به کرونا در استرالیا افزوده می شود، «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا به تازگی تامین مالی تست‌های رایگان و سریع ویروس کرونا را منتفی اعلام و تاکید کرد که دولت نمی‌تواند همه اقدامات برای کنترل کرونا را رایگان انجام دهد.

موریسون می گوید دولت فدرال این کشور نمی‌تواند از عهده تامین تمامی هزینه ها برای جلوگیری از گسترش کووید-۱۹ با همان میزان سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ برآید.

اعلام این مطلب در حالی است که همزمان با افزایش موارد بیماری کرونا در سراسر کشور استرالیا فشارها بر دولت برای تخصیص یارانه به منظور انجام تست‌های سریع آنتی‌ژن RATs افزایش یافته است.

این درحالی است که با کمبود امکانات، هزینه تست‌های آر.ای‌.تی بالا رفته و زمان انتظار برای تست‌های پی‌سی‌آر نیز به حدود ۷۲ ساعت افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایالت نیوساوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • ارتفاع موج در دریای خزر افزایش می‌یابد/ تشدید فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟