Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر استرالیا ضمن اعلام لغو سفرهای خارجی‌اش، اعلام کرد 3 هزار نیروی ارتش را برای نجات شهروندان و کنترل آتش سوزی‌های گسترده در این کشور اعزام می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت استرالیا روز شنبه اعلام کرد نیروهای ذخیره ارتش را برای کمک به شهروندان محاصره شده توسط شعله‌های آتش اعزام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا به دلیل شرایط اضطراری کشور، سفرهای رسمی خود به هند و ژاپن را لغو کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، موریسون گفت با همتای هندی خود و سفیر ژاپن در استرالیا درخصوص لغو سفرش به این کشورها و موکول کردن آن‌ها به زمانی مناسب‌تر صحبت کرده است.

همچنین به نوشته این خبرگزاری، دولت استرالیا اعلام کرد 3 هزار نیروی نظامی ذخیره و یک کشتی جنگی متعلق به ناوگان سوم ارتش این کشور را برای کمک به شهروندان گرفتار شده بین اقیانوس و آتش‌سوزی گسترده در نواحی جنوبی، گسیل خواهد کرد.

موریسون روز شنبه در این خصوص گفت:‌ «وسعت آتش‌سوزی‌ها در منابع طبیعی حال افزایش است و روشن است که جمعیت‌هایی نیاز به کمک بیشتر دارند».

وی افزود کنترل آتش‌سوزی‌ها در استرالیا برعهده دولت محلی و خدمات آتش‌نشانی است اما وسعت بی‌سابقه آتش‌سوزی‌های امسال که تا کنون جان چندین شهروند و آتش‌نشان را گرفته است، دولت را مجبور به درخواست کمک از ارتش کرده است.

موریسون در ادامه گفت، «HMAS آدلاید» بزرگ‌ترین کشتی آبی خاکی استرالیا روز شنبه از شهر سیدنی برای تخلیه نواحی ساحلی عازم خواهد شد.

روز پنجشنبه موریسون به شهر «کوبارگو»، واقع در ایالت «نیو ساوت ولز» استرالیا سفر کرد که اخیراً صحنه آتش‌سوزی مرگباری بود. در این شهر، عملکرد وی در مدیریت این حادثه به شدت مورد انتقاد قرار گرفت (جزئیات بیشتر).

آتش‌سوزی‌هایی که از چند ماه پیش در استرالیا آغاز شد، تاکنون نزدیک به ۵ میلیون هکتار از جنگل‌ها و اراضی این کشور را سوزانده، ۱۰ نفر را کشته و بیش از ۹۵۰ خانه را ویران کرده است. در این میان ایالت نیو ساوث ولز بیشترین خسارت را دیده و ۸۵۰ واحد از خانه‌های تخریب‌شده در این ایالت قرار داشته است.

گفته می‌شود دستکم ۱۷ نفر تاکنون در سراسر استرالیا در نتیجه این آتش‌سوزی‌ها جان خودشان را از دست داده‌اند. 

مسئولان نیوساوث ولز، به دلیل احتمال شدت گرفتن آتش‌سوزی‌ها از فردا (جمعه) به مدت هفت روز وضعیت اضطراری اعلام کرده‌اند. 

کمیسر خدمات آتش‌نشانی روستایی «نیوساوث ولز» اعلام کرده که سرویس‌های امداد با «چالش‌های جدی» در زمینه دسترسی به مناطق دورافتاده برای کمک به زخمی‌ها روبرو شده‌اند و سه نفر از امدادگرانی که قصد اعزام به این منطقه را داشتند، مجبور شدند به دلیل سوختگی با بالگرد از منطقه خارج شوند.

چند روز پیش، شبکه «بی‌بی‌سی» گزارش کرد که با افزایش دمای هوا به ۴۰ درجه در تمامی ایالات استرالیا، آتش‌سوزی در این کشور از کنترل خارج شده است.

نگرانی‌هایی از افزایش میزان تلفات ناشی از این آتش‌سوزی گسترده وجود دارد زیرا شعله‌های آتش در جنوب شرقی استرالیا از کنترل خارج شده است و تاکنون بیش از ۲۰۰ خانه را تخریب کرده و برخی از شهرهای کوچک را به ویرانه تبدیل کرده است.

مقام‌های استرالیا هشدار داده‌اند که احتمال تشدید آتش‌سوزی در روز شنبه هفته آینده به واسطه افزایش دمای هوا وجود دارد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: استرالیا هند ژاپن ارتش استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • نفربر‌های ارتش به خیابان‌های دزفول آمدند+ تصویر
  • نفربر‌های ارتش به کمک خیابان‌های دزفول آمدند+ تصاویر
  • ۱۰۰ خودرو در ابگرفتگی معابر دزفول گرفتار شدند
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • نجات یک زن در بم بعد از ۴ روز گرفتاری بین دیوار