Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان خشمگین شهر «کوبارگو»، واقع در ایالت «نیو ساوت ولز» استرالیا که اخیراً صحنه آتش‌سوزی مرگبار بوده عملکرد نخست‌وزیر «اسکات موریسون» در مدیریت این حادثه را به شدت مورد انتقاد قرار دادند.

پایگاه خبری «news.com.au» گزارش داده ساکنان خشمگین این شهر موریسون را «هو» کرده‌اند.

در فیلمی که در فضای مجازی پخش شده یکی از معترضان از دست دادن با موریسون خودداری کرده و به او می‌گوید باید بودجه بیشتری در اختیار اداره آتش‌نشانی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فیلم یک معترض فریاد می‌زند: «آقای نخست‌وزیر؟ چطور فقط چهار ماشین آتش‌نشانی برای دفاع از شهرمان در اختیار داشتیم؟ شهر ما پول زیادی ندارد، اما قلب‌هایمان از طلا است آقای نخست‌وزیر.»

یک معترض دیگر به موریسون می‌گوید: «تو احمقی. واقعاً احمقی. هیچ رأیی به تو داده نخواهد شد. شما بودجه ما را کنترل می‌کنید و ما مثل همیشه فراموش شده‌ایم.»

پایگاه news.com نوشته پاره‌ای از معترضان هم بر سر موریسون فریاد زده‌اند که باید از خودش، بابت اینکه اجازه داده کشور در آتش بسوزد «شرمسار» باشد.

شهر «کوبارگو» یکی از شهر‌هایی بود که متحمل بیشترین خسارت‌ها بر اثر آتش‌سوزی‌های اخیر در استرالیات شده است.

ساکنان شهر‌های آسیب‌دیده در این آتش‌سوزی‌های معتقدند موریسون اقدامات لازم را برای کمک به سانحه‌دیدگان جهت مقابله با صد‌ها آتش‌سوزی ایجادشده در این کشور انجام نداده است.

موریسون در مصاحبه با ای‌بی‌سی درباره این انتقادات گفت: «برایم عجیب نیست که مردم در حال حاضر بسیار خشمگین هستند.»

وی اضافه کرد: «به همین دلیل امروز اینجا آمدم تا خودم شاهد ماجرا باشم و هر کاری که لازم است انجام دهم.»

موریسون تصریح کرد: «مردم در اینجا همه چیز را از دست داده‌اند و روز‌های بسیار خطرناکی هم در پیش است. ما همه کار‌های لازم برای حمایت‌هایی که آن‌ها نیاز دارند انجام خواهیم داد.»

آتش‌سوزی‌هایی که از چند ماه پیش در استرالیا آغاز شد، تاکنون نزدیک به ۵ میلیون هکتار از جنگل‌ها و اراضی این کشور را سوزانده، ۱۰ نفر را کشته و بیش از ۹۵۰ خانه را ویران کرده است. در این میان ایالت نیو ساوث ولز بیشترین خسارت را دیده و ۸۵۰ واحد از خانه‌های تخریب‌شده در این ایالت قرار داشته است.

گفته می‌شود دستکم ۱۷ نفر تاکنون در سراسر استرالیا در نتیجه این آتش‌سوزی‌ها جان خودشان را از دست داده‌اند.

مسئولان نیوساوث ولز، به دلیل احتمال شدت گرفتن آتش‌سوزی‌ها از فردا (جمعه) به مدت هفت روز وضعیت اضطراری اعلام کرده‌اند.

کمیسر خدمات آتش‌نشانی روستایی «نیوساوث ولز» اعلام کرده که سرویس‌های امداد با «چالش‌های جدی» در زمینه دسترسی به مناطق دورافتاده برای کمک به زخمی‌ها روبرو شده‌اند و سه نفر از امدادگرانی که قصد اعزام به این منطقه را داشتند، مجبور شدند به دلیل سوختگی با بالگرد از منطقه خارج شوند.

چند روز پیش، شبکه بی بی سی گزارش کرد که با افزایش دمای هوا به ۴۰ درجه در تمامی ایالات استرالیا، آتش‌سوزی در این کشور از کنترل خارج شده است.

نگرانی‌هایی از افزایش میزان تلفات ناشی از این آتش‌سوزی گسترده وجود دارد، زیرا شعله‌های آتش در جنوب شرقی استرالیا از کنترل خارج شده است و تاکنون بیش از ۲۰۰ خانه را تخریب کرده و برخی از شهر‌های کوچک را به ویرانه تبدیل کرده است.

مقام‌های استرالیا هشدار داده‌اند که احتمال تشدید آتش‌سوزی در روز شنبه هفته آینده به واسطه افزایش دمای هوا وجود دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: استرالیا موریسون اعتراضات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون

بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس به دلیل نقض قانونی که خودش در دوران زمامداری معرفی کرده بود از رای دادن در انتخابات محلی انگلیس منع شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس قانونی را که خودش در انتخابات محلی بریتانیا معرفی کرده بود نادیده گرفت.

به گزارش اسکای نیوز، جانسون در یک مرکز رأی گیری بدون مدرک شناسایی حاضر شد. کارمندان حوزه رای گیری مجبور شدند نخست وزیر سابق را پس از آن که در ابتدا از قوانینی که در زمان حضورش در داونینگ استریت معرفی کرده بود پیروی نکرد به محل رای گیری راه ندهند.

جانسون می خواست رای خود در انتخابات محلی را در آکسفوردشایر جنوبی، جایی که با خانواده اش زندگی می‌کند، به صندوق بیندازد. رای گیری در این منطقه برای انتخاب سمت به اصطلاح پلیس و کمیسر جنایی، یک سمت سیاسی که مسئول نظارت بر مقامات پلیس محلی است، برگزار شد.

سخنگوی جانسون این گزارش را رد نکرد، اما گفت که نخست وزیر سابق رای داده است. بر اساس اطلاعات بی‌بی‌سی، جانسون بعداً با مدارک لازم به حوزه رای‌گیری آمد و رای خود را به صندوق انداخت.

در زمان جانسون، قانون موسوم به انتخابات در سال 2022 علیرغم انتقادهای شدید ارائه شد. این قانون رای دهندگان را ملزم می‌کند که خود را با یک مدرک رسمی مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی معرفی کنند. به گفته منتقدان، این مقررات علیه افراد فقیرتر و مسن تر و همچنین اعضای اقلیت‌هایی که احتمال کمی برای داشتن کارت شناسایی برای آن ها وجود دارد تبعیض قائل می‌شود.

اکثر شهرداری‌ها می خواهند نتایج انتخابات محلی روز پنج شنبه در انگلیس را در اواخر روز جمعه اعلام کنند. نتایج انتخابات شهردار لندن تا روز شنبه احتمالا اعلام می شود. صادق خان از حزب اپوزیسیون کارگر محبوبیت زیادی در این منطقه دارد.

به طور کلی، شکست محافظه کاران نخست وزیر انگلیس در این انتخابات محلی انتظار می رود. یک سیاستمدار حزب کارگر همچنین رهبری نظرسنجی‌ها را در منطقه تازه تاسیس یورک و یورکشایر شمالی در شمال انگلیس، که حوزه نخست وزیری نیز محسوب می شود، داشت.

کارشناسان معتقدند که نتیجه این انتخابات می تواند بر آینده سیاسی سوناک تأثیر بگذارد. اگر حزب محافظه‌کار وی بیش از 500 کرسی از تقریباً 1000 کرسی را که می‌خواهند در انتخابات شورای محلی از آن دفاع کنند، از دست بدهند، بسیاری از مفسران معتقدند که سوناک ممکن است در درون حزب دچار مشکل شود. سوناک از اکتبر 2022 در سمت نخست وزیری انگلیس فعالیت دارد.

بر اساس نظرسنجی موسسه نظرسنجی یوگو حزب محافظه کار سوناک در حال حاضر 18 درصد آرا را در صورت برگزاری انتخابات سراسری به دست می آورد. خبرگزاری انگلیسی پی ای گزارش داد که این دو درصد دیگر نسبت به ماه آوریل کمتر بود. بر این اساس حزب کارگر انگلیس 44 درصد آراء را از آن خود خواهد کرد.

برای محافظه‌کاران، نتایج این نظرسنجی حتی بدتر از زمان نخست‌وزیری لیز تراس است. تراس با سیاست‌های اقتصادی خود باعث آشفتگی در بازارهای مالی شده بود و تنها پس از 49 روز از سمت خود استعفا داد. سوناک جانشین وی است و حدود یک سال و نیم است که در این سمت بوده است. وی در حالی وعده برگزاری انتخابات پارلمانی در نیمه دوم سال جاری را داده است که حزب محافظه کار شرایط بسیار بدی دارد.

در سال‌های اخیر، درگیری‌های داخلی، محافظه‌کاران را که از سال 2010 در قدرت بودند، تضعیف کرده است. از زمان رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال 2016، پنج نخست وزیر مختلف از جمله سه نخست وزیر بین ژوئیه و اکتبر 2022 در این کشور وجود داشته است.

تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناکانگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • تصاویر جنجالی بی‌احترامی اردوغان به نخست وزیر هلند
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد+ فیلم
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • حضور نخست وزیر بورکینافاسو در حرم امام خمینی و دیدار با سید حسن خمینی
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند